Onze werkwijze

De werkzaamheden van ons stukadoorsbedrijf bestaan altijd uit de verbetering van woningen, zowel binnen- als buitenshuis. Woningen ondergaan vaak complete metamorfoses.

Onze werkzaamheden bestaan veelal uit het moderniseren van de wand of plafondafwerking in de ruimste zin van het woord, zoals : gladpleisterwerk, sierpleisters in diverse maten en structuren vaak in kleur aangebracht. Ook spuitwerk met een hoge elasticiteit brengen wij aan in allerlei structuren en kleuren .

Wij zijn al 18 jaar werkzaam met wandafwerking in de particuliere en zakelijke sector toegespitst op de persoonlijke wensen van onze opdrachtgevers. Als bedrijf hebben wij als doel uw woning een persoonlijke stijl mee te geven, door de afwerking uit te voeren in de kleuren en structuren die het beste passen bij uw levensstijl. Er zijn talloze mogelijkheden voor zowel binnen- als buitenshuis.

Ziet u op tegen de rommel ?

We gaan u niet zeggen dat we geen rommel maken, dat is nu eenmaal inherent aan onze werkzaamheden. Wat wij wel garanderen is dat we de overlast tot een minimum beperken.