Wie is Kees van Dijk?

Uw woning laten stukadoren roept vaak meer vragen op dan antwoorden. Wij hebben de kennis in huis om uw ideeën om te zetten in realiteit. Bekijk hier een aantal voorbeelden van onze werkzaamheden.

Bij onze start (16-06-1994 ) was het hoofddoel van onze werkzaamheden het spuiten van wanden en plafonds in de woning en utiliteitsbouw. Onder andere de rechtbankzalen en het belastingkantoor op de Kop van Zuid in Rotterdam en de International School of Amsterdam te Amstelveen werden door ons bedrijf voorzien van spuitwerk.

Enkele jaren later is het hoofddoel van onze werkzaamheden veranderd. Het nieuwe doel werd het aanpassen en verfraaien van woningen in de particuliere sector of in opdracht van aannemers die verbouwingen uitvoeren. Hierbij is het contact en overleg met de klant essentieel.

In de huidige tijd is verkoop vaak geen optie. Het moderniseren van uw woning biedt hiervoor een alternatief. Dit is veelal minder kostbaar en leidt tot een waardevermeerdering van uw eigendom op de lange termijn, tevens verhoogt het uw woongenot. De hieraan verbonden kosten vallen vaak mee. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.